Seniorgolfen.

18. mai 2012 - thvarnes

Alle som ønsker å være med på seniorgolf og dra nytte av medlemsfordelene må melde seg inn i Norsk Senior Golf. Norsk Senior Golf (NSG) er en selvstendig og uavhengig organisasjon for kvinnelige og mannlige golfspillere, som er medlemmer av norske golfklubber tilsluttet Norges Golfforbund (NGF). Damer i kalenderår fylte 50 år, og herrer i kalenderår fylte 55 år, kan være medlem.

Vi i Bamble seniorgolf vil i år ikke delta i serien, men prioritere turneringer rundt om på Østlandet og med åpningsturneringer i Sverige 28. og 29. april.

Vi setter opp 10-12 turneringer som vi håper flest mulig vil være med på, slik at vi kan ha en høy sosial profil på turneringene.

Vi vil legge generell info inn på hjemmesiden, men sende spesifikk og utvidet info. til hvert seniormedlem.

Gå inn på seniorgolf.no, se på fordeler, meld deg inn og bli en av oss!

Behov for mer info kontakt seniorkontakt Lenart Johannessen 91327697 eller lenart@miljo-service.no