BAMBLE CUPEN 2018.

21. mai 2018 - thvarnes

Da nærmer det seg starten for Bamble Cupen 2018. Påmeldingsfristene er lørdag 26. mai kl 17.00. Matchene trekkes rett etterpå. Cupen spilles som matchspill over 18 hull. Første runde i cupen skal være spilt ferdig innen 18. juni, og andre runde skal være ferdig senest 23. juli.

Påmelding i GolfBox her, eller meld deg på i proshop innen lørdag 26. mai kl 17.00.

Trekning gjøres lørdag 26.mai, rett etter at påmeldingsfristen er gått ut. Oppsettet offentliggjøres på Golfbox samme kveld.

Hver enkelt avtaler selv med motspiller hvilken dag de ønsker å spille sin match.

Matchspill foregår slik at det først trekkes to og to som skal spille mot hverandre. Disse spiller da om hvert hull. Den som har færrest antall slag på hullet, vinner det. Når man har spilt 18 hull, så vil den som har vunnet flest hull, være vinner av matchen. Vinner av matchen går videre til neste runde. Slik fortsetter cupen helt til det kun er to spillere igjen. Disse to spiller da finalen.

Det spilles 6 runder (avhengig av hvor mange som er påmeldt).

Runde 1 spilt innen 18. Juni
Runde 2 spilt innen 23. Juli
Runde 3 spilt innen 19. August
Kvartfinale spilt innen 10. September
Semifinale spilt innen 1. Oktober
Finalene spilles lørdag 6. Oktober kl 11.00

Vinneren av finalen får ett napp i vandrepokalen som er satt opp.

Alle premier og vandrepokal er gitt av Miljø-service AS.
Vi takker vår sponsor, Miljø-Service AS, for deres innsats til denne turneringen.