BAMBLE SCRAMBLE 2018

4. oktober 2018 - thvarnes
Lørdag 6. oktober kl. 11:00 er det tid for Bamble Scramble og finalene i Bamble Cupen 2018. Bamble Scramble spilles over 18 hull med stableford. Det er en lagturnering med to spillere på hvert lag. Her kan alle delta. Oppfordrer spesielt alle våre nye medlemmer til å bli med på denne turneringen. Vi skal også heie på finalistene i Bamble Cupen.

Vi setter sammen lage blant de som ikke har makker å spille med. Lagene vil få tilnærmet lik hcp-sum. I utgangspunktet består hvert lag av 2 spiller. Turneringsledelsen forbeholder seg rett til å endre antall deltagere på lagene, slik at det går best mulig opp i forhold til antall påmeldte.

Det spilles 18 hull med Modified Stableford hvor man får poeng på samme måte som i alminnelig stableford, dog er selve poengene litt annerledes. Poeng gis etter følgende system:

Albatros = +8 poeng
Eagle = +5 poeng
Birdie = +2 poeng
Par = 0 poeng
Bogey = -1 poeng
Dobbel Bogey eller verre = -3 poeng

Påmelding i Golfbox her: Bamble Scramble.